Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Prvá česká kniha o zdobení cukroviniek na trhu! Narodeniny, narodenie bábätka, prvý školský deň a zase ďalšie narodeniny… V našich životoch je toľko slávnostných udalostí, pri ktorých si lámeme hlavu, …
môžete mať 22.05 - 24.05
Prvá kniha na svete o celoročnom behaní s palicami! Prvá kniha na svete o celoročnom behaní s palicami, ktoré šetria predovšetkým kolená a chrbát a je zdravší a bezpečnejší ako normálny beh.
môžete mať 22.05 - 24.05
Autorka, lekárka a pestúnka, známa na internetových diskusiách pod menom MACEŠKA, pripravila k druhému vydaniu pokračovanie životov svojich prijatých aj biologických detí.
môžete mať 22.05 - 24.05
Ako nakúpiť, uvariť a zjesť primeranú porciu Pokračovanie edície Hubneme s rozumom a bestselleru Hubneme s rozumom tvorivo tentoraz obsahuje komplexný návod na aktívnu tvorbu jedálnička.
môžete mať 22.05 - 24.05
Zásadná kniha pre každého, kto sa o vegánstve a vegánskej strave chce a potrebuje dozvedieť viac.
môžete mať 22.05 - 24.05
Pre všetkých milovníkov jedlého kvetu a bieli je Notes Kvetinové kuchárky nevyhnutný a praktický doplnok do terénu.
môžete mať 22.05 - 24.05
Kniha nadväzuje na úspešný prvý diel „Tvoj fotodenníček od tehotenstva do troch rokov“.
môžete mať 17.05 - 20.05
Vo svojej knihe Učiteľkou v Peru autorka opisuje život horských indiánov v dedinke Pucamarca, distrito Chinchero, departamento Cusco.
môžete mať 22.05 - 24.05
Petra Davies Veselá je majsterkou SR v príprave kávy, podieľa sa na medzinárodných súťažiach a vedie baristické kurzy.
môžete mať 22.05 - 24.05
Táto kniha môže byť skvelým darčekom ku Dňu detí, za vysvedčenie či na Vianoce.
Momentálne nedostupné
Shahaf Shabtay, šéfkuchár obľúbenej pražskej reštaurácie SaSaZu, strávil objavovaním kúzla ázijskej kuchyne mnoho rokov.
Momentálne nedostupné
Spestrite si každodenný jedálniček recepty surovej kuchyne! Osviežujúce, ľahké pokrmy na jar a leto.
Momentálne nedostupné
Kuchárka je sprievodcom pre neplytvanie všetkými základnými skupinami potravín: pečivom, mäsom, strukovinami, ryžou a obilninami, mliečnymi výrobkami, zemiakmi a zeleninou.
Momentálne nedostupné
Kuchárku napísal Martin Škoda v 17 rokoch pre svojich rovesníkov. Kniha je plná skvelých receptov, fotografií, rád a tipov, ku ktorým sa Martin postupom času vlastnými skúsenosťami dopracoval, a aj hudby.
Momentálne nedostupné
Kniha je určená pre širokú verejnosť – milovníkov gastronómie (najmä rýb, zveriny a lesných plodov), pre cestovateľských nadšencov a milovníkov Severských tradícií či „vyznávačov“ fenoménu hygge.
Momentálne nedostupné
Kniha nadväzuje na úspešný prvý diel „Tvoj fotodenníček od tehotenstva do troch rokov“.
Momentálne nedostupné
Kniha sa zaoberá zábavným permakultúrnym pestovaním zeleniny, a to od výberu miesta pre záhony cez ich utváranie mnohými rôznymi spôsobmi až po zúrodňovanie pôdy, tvorbu kompostov a pridávanie prírodných …
Momentálne nedostupné