Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Modrá soľ z Perzie je prírodná kamenná soľ, ktorá pochádza z tisícročných soľných baní v Iráne. Je veľmi vzácna a jej zvláštna farba je spôsobená sylvínom, variantom kryštálovej mriežky sodíka.
môžete mať 04.06 - 05.06
Odparovaním soľnej vody z tisícročnej podzemnej ťažby sa získavajú tieto lahodné vločky soli marhuľovej farby a výnimočnej čistoty. Austrálska vločková soľ má jedinečné a cenné vlastnosti.
môžete mať 04.06 - 05.06
Havajská červená soľ je morská soľ „získaná“ z morí Havajského súostrovia. Vyrába sa ručne, balí sa bez akejkoľvek rafinácie, a preto patrí do kategórie prírodných celých solí.
môžete mať 04.06 - 05.06
Portugalská soľ Fleur de Sel je čistá, prirodzene biela soľ, ktorá sa zbiera na atlantickom pobreží Portugalska už od čias Rímskej ríše. Jej kryštáliky sú ľahké a veľmi jemné na dotyk.
môžete mať 04.06 - 05.06
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus. Obsahuje veľmi vysokú koncentráciu metylglyoxalu (MGO).
môžete mať 04.06 - 05.06
Je to najväčšia oliva na svete, skutočná talianska potravinárska výnimočnosť a pýcha apúlskeho mestečka Cerignola
môžete mať 04.06 - 05.06
Omáčka z vlašských orechov a kešu orieškov typická pre Ligúriu. Je ideálna na tradičné tagliolini, tagliatelle a vaječné cestoviny.
môžete mať 04.06 - 05.06
Chutná a sladká cibuľa Tropea je odborne spracovaná pomocou remeselných metód spoločnosti Brezzo, aby sa stala lahodnou a lákavou omáčkou na syrové dosky. Hodí sa ku všetkým druhom syrov a vareného mäsa.
môžete mať 04.06 - 05.06
Panna cotta je jedným z najobľúbenejších talianskych dezertov na svete. Ideálne sa podáva ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
môžete mať 04.06 - 05.06
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej kuchyne a najmä Ligúrie. Vyrába sa z najlepších olív Taggiasca a získa si vás svojou jednoduchosťou a chuťou.
môžete mať 04.06 - 05.06
Táto paštéta sa vyrába z najlepšieho tuniaka uloveného na Sicílii a je ideálna na natieranie na chlieb ako chutné občerstvenie alebo na prípravu lahodných krutónov.
môžete mať 04.06 - 05.06
Táto paštéta spája kvalitného tuniaka s výraznou a nezameniteľnou chuťou najlepších sicílskych pomarančov. Neodolateľná kombinácia chutí. Je ideálna na prípravu skvelých krutónov alebo ako rafinované predjedlo, ktorým ohromíte svojich hostí.
môžete mať 04.06 - 05.06
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej a najmä ligúrskej kuchyne. Naša paštéta z najlepších olív Taggiasco si vás získa svojou jednoduchosťou a chuťou.
môžete mať 04.06 - 05.06
Ragú tradičné pre piemontský región, vyrobené z najkvalitnejšieho teľacieho mäsa.
môžete mať 04.06 - 05.06
Polosušené paradajky konzervované v slnečnicovom oleji, jemne ochutené petržlenovou vňaťou, bazalkou a soľou. Chutné talianske cherry paradajky sa čiastočne opečú, aby získali väčšiu arómu a chuť, a potom sa ručne zabalia.
môžete mať 04.06 - 05.06
Bazalkové pesto je typické pre región Janov (Ligúria). Pochádza z Janova, vyrába sa z bazalky, píniových orieškov a syra a používa sa na ochutenie cestovín podľa typického janovského receptu. Brezzo mení tento recept na pesto rizoto, ktoré je vynikajúce!
môžete mať 04.06 - 05.06
Len tá najlepšia ryža Carnaroli bez glutamátu s prídavkom čakanky. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 04.06 - 05.06
Len tá najlepšia ryža carnaroli bez glutamátu s prídavkom talianskych lieskových orieškov. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 04.06 - 05.06
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanou zeleninou. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 04.06 - 05.06
Himalájska ružová soľ, nazývaná aj kamenná soľ, je výnimočne a prirodzene bohatá na železo, ako aj na základné minerály a stopové prvky. Veľmi čistá, ručne zbieraná z kameňov nájdených v najväčších soľných baniach v himalájskych horách.
môžete mať 04.06 - 05.06
Výber najlepších sicílskych pomarančov, ručne krájaných a marinovaných v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné. Ideálna alternatíva k čerstvému ovociu v každom ročnom období. Ideálne ako dezert alebo na zdobenie tort, zákuskov a zmrzliny.
môžete mať 04.06 - 05.06
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných hrušiek podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 04.06 - 05.06
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných čerešní podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 04.06 - 05.06
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných mandarínok podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 04.06 - 05.06