Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Autor
ISBN
Formát
Hmotnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Autorka si s vysvetľovaním, čo všetko príprava chutnej kávy obnáša, čo je na to potrebné, dala neskutočnú prácu a jej výsledok stojí naozaj za to.
môžete mať 05.06 - 07.06
Ája Drahokoupilová je pätnásťročná nadšená kuchárka, ktorá sa v kuchyni pohybuje naozaj od detstva.
môžete mať 05.06 - 07.06
Baktérie mliečneho kvasenia sú výborným konzervantom a zelenina si vďaka nim uchová množstvo vitamínov a minerálov.
môžete mať 05.06 - 07.06
Začínate žiť bezlepkovo a ste úplne stratení v množstve informácií, ktoré k vám plynú zo všetkých možných strán?
môžete mať 05.06 - 07.06
Údenie je starobylá metóda spracovania potravín, predĺženie ich trvanlivosti a zlepšenie chuti. Šéfkuchár Jeremy Schmid vám krok za krokom vysvetlí nielen ako si urobiť vlastnú udiareň, ale aj ako správne…
môžete mať 05.06 - 07.06
Údenie potravín má dlhú tradíciu.
môžete mať 05.06 - 07.06
Údenie je tradičný a obľúbený postup spracovania mäsa.
môžete mať 05.06 - 07.06
Táto kniha vyšla od roku 2000 už v siedmich vydaniach.
môžete mať 05.06 - 07.06
Hantec v zážitkoch päťdesiatich osobností šoubiznisu.
môžete mať 05.06 - 07.06
Jedinečná kniha o rume, ktorú si jednoducho musíte vychutnať až do dna!
môžete mať 05.06 - 07.06
Úvod do výživy v súlade s typológiou podľa tibetskej medicíny so 108 receptami na zdravé a chutné jedlá.
môžete mať 05.06 - 07.06
V našej modernej kultúre sa sústredíme na to, aby sme vtesnali čo najviac do čo najmenšieho časového úseku.
môžete mať 05.06 - 07.06