Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Doprajte si uspokojujúcu šálku lahodného kakaa od značky Divine s trstinovým cukrom, vyrobeného z najkvalitnejších kakaových bôbov. Intenzívna krémová chuť čokolády, certifikácia Fairtrade.
môžete mať ZAJTRA
Intenzívna horúca čokoláda v prášku Starbucks Signature 70% s plnou a výraznou kakaovou chuťou pre horkosladký pôžitok z horúcej čokolády.
môžete mať ZAJTRA
Horúca čokoláda 19 g a metlička – exkluzívna darčeková sada s hrnčekom.
môžete mať 17.05
Čokoláda 19 g, metlička – exkluzívna darčeková sada s hrnčekom.
môžete mať 17.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Mliečny karamel. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 16.05 - 17.05
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 16.05 - 17.05
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 16.05 - 17.05
Van Houten horúca čokoláda Passion vám priblíži svojou silnou chuťou a tmavou farbou nápoje talianskych kaviarní. Možnosť prípravy nápoja je rozmiešaním do vody alebo do mlieka. Z balenia pripravíte až 35 porcií horúcej čokolády. Instatné zmes s obsahom kakaa 33%
môžete mať ZAJTRA
Ak ste už ochutnali tradičné čokoládu Monbana a podľahli jej plnej chuti, je pre vás toto kilové balenie ideálne. Čokoláda je vyrobená z kvalitného kakaa a na prípravu stačí horúce mlieko.
môžete mať ZAJTRA
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bacio – Nugátová. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 16.05 - 17.05
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
môžete mať 20.05
Vychutnajte si bohato hustú taliansku horúcu čokoládu Ristori vyrobenú podľa tradičných receptúr talianskych majstrov. Odporúčame nielen ako nápoj lahodný a hustý krémový , ale využijete ju aj do čokoládových fontán, alebo fondue.
môžete mať ZAJTRA
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.