Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Múka Classica od spoločnosti Caputo je talianska múka typu „00“, najuniverzálnejšia zo všetkých mlynských výrobkov Caputo. Vyznačuje sa dobrou „spracovateľnosťou“ (ľahko sa hydratuje) a z tohto dôvodu je múka určená na jemné cestá, ktoré si zachovávajú ľahkosť a nadýchanosť aj po upečení.
môžete mať 20.05 - 22.05
Jemne mletá štruktúra múky (typ 00), vysoký obsah lepku a pevnosť múky okolo W260–270 sú vlastnosti, vďaka ktorým je cesto vynikajúco hydratované, mimoriadne pružné a po upečení chrumkavé. Hoci je múka určená na prípravu pizze, dobre sa hodí aj ako múka na ravioly alebo focacciu.
môžete mať 20.05 - 22.05
Talianska múka z tvrdej pšenice Semola Rimacinata je dvakrát mletá múka vyrobená z tvrdej pšenice. Semola Rimacinata sa melie z rafinovaného endospermu (jadra) tvrdej pšenice – tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a lepku.
môžete mať 20.05 - 22.05
Múka Pasticceria od spoločnosti Caputo je talianska múka typu „00“ na pečenie pečiva s osobitným dôrazom na krehké pečivo. Vyznačuje sa tým, že je veľmi jemne mletá, čo jej dodáva vzhľad podobný snehovému prachu. Elastický lepok a jemný škrob pomáhajú dosiahnuť vynikajúce zvlhčenie cesta.
môžete mať 20.05 - 22.05
Talianska múka z tvrdej pšenice Semola Rimacinata je dvakrát mletá múka vyrobená z tvrdej pšenice. Semola Rimacinata sa melie z rafinovaného endospermu (jadra) tvrdej pšenice – tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a lepku. Je ideálna na prípravu talianskych cestovín.
môžete mať 20.05 - 22.05
Talianska pšeničná múka Cuoco typ "00"je múka s mimoriadne vysokým obsahom lepku. Vďaka tomu je ideálna na prípravu cesta, ktoré si vyžaduje dlhé kysnutie, ako sú pšeničné rožky alebo kysnuté cesto. Je tiež ideálna na prípravu cesta na neapolskú pizzu.
môžete mať 20.05 - 22.05