10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 7266866

Richard Bergendi Temperovač čokolády EASY MELT

Richard Bergendi Temperovač čokolády EASY MELT

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Ideálny pomocník na rozpúšťanie čokolády, zdobenie koláčikov, výrobu cukroviniek, fondue a ďalšie pochúťky. Celý popis
35,90 €
Tovar od: Beneo
35,90 €

29.5.2024 - 30.5.2024 na vašej adrese

Popis

Temperovač čokolády EASY MELT je ideálny na rozpúšťanie čokolády, zdobenie koláčikov, výrobu cukroviniek, fondue a ďalšie pochúťky.

Kapacita 900 g robí ideálnu veľkosť na čokoládové večierky a zábavu. Temperovač je dodávaný s vyberateľnou nerezovou nádobou, ktorú potrebujete na namáčanie a lahkú manipuláciu pri čistení. S prepínačom s dvojitou reguláciou teploty a výtokom poskytuje EASY MELT všetko, čo potrebujete na výrobu lahodných cukroviniek – a ľahko sa čistí.

  • Kapacita: 900 ml rozpustenej čokolády.
  • Rozmery: 22 cm Š x 11 cm V

Profesionálny temperovací stroj pre čokolády, polevy, omáčky… 1l nerezovou vyberateľnou nádobou. Nádoba je na dne a priečne sa zahrieva, aby bola zabezpečená rovnomerná teplota. Riadenie teploty s termostatom.

Ako používať temperovač čokolády:

1.Topenie

  • -na výrobu praliniek , poliev je lepšie použiť kvalitnú polevu, čokoládu aspoň s obsahom 32% kakaového masla
  • -najlepšie je rozpustiť trochu viac polevy ako je potrebné
  • -vyvarujte sa kontaktu s vodou, inak bude viskozita čokolády nevhodná

2. Chladenie

-pre viac lesklý povrch nechajte polevu vychladnúť na 26–28 stupňov pridaním zvyšných kúskov čokolády

-následne nechajte krátko zohriať čokoládu na požadovanú pracovnú teplotu – to je tajomstvo na výrobu profesionálnych čokoládových výrobkov – umenie temperevania čokolády