10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

SodaStream DUO Black

SodaStream DUO Black

Kompletná sada pre výrobu domácej perlivej vody. SODASTREAM DUO Black ponúka elegantný a moderný vzhľad, revolučnú technológiu kombinujúcu sklenenú a plastovú fľašu, voliteľnú intenzitu perlenia a patentovaný systém výmeny bombičiek QuickConnect. Litrová fľaša na vodu umývateľná v umývačke. Bez nutnosti pripojiť do elektriny. Celý popis
122 €
Tovar od: MALL
122 €
Získajte dopravu ZADARMO so

29.5.2024 na výdajnom mieste
Už zajtra na vašej adrese

Popis

Kľúčové vlastnosti SODASTREAM DUO Black

  • Elegantný, moderný výrobník domácej perlivej vody 
  • Revolučná technológia kombinujúca sklenenú a plastovú fľašu 
  • Voliteľná intenzita perlenia – jemne, stredne a silne 
  • Patentovaný systém rýchleho uchytenia
  • Bombičky QuickConnect bez skrutkovania
  • Bez spotreby elektrického prúdu
 SODASTREAM DUO Black

Výrobník báječnej sódovky SodaStream DUO

S výrobníkom SodaStream DUO zažijete nový rozmer v príprave perlivých nápojov. Unikátna, revolučná technológia do neho umožňuje vložiť ako litrové plastové fľaše, tak aj elegantné litrové sklenené karafy. Výrobník v lesklej čiernej farbe so strieborným výklopným držiakom na fľaše získal cenu Red Dot Award za vynikajúci dizajn. Elegantným vzhľadom skvele doplní každú modernú kuchyňu. V pohodlí domova si odteraz ľahko a rýchlo naperlíte vždy čerstvú sódu. Tento prístroj navyše nepotrebuje žiadne napájanie, teda ani elektrinu. 

 SODASTREAM DUO Black

Perlivá voda tak, ako ju máte radi

Intenzita sýtenia bublinkami sa na hlavici výrobníka SodaStream DUO určuje počtom stlačení ergonomického tlačidla. Vybrať si môžete medzi jemne, stredne alebo silne perlivou vodou. Klasickou sódovkou to ale nekončí. Priliatím SodaStream príchuťou do čistej sódovky získate množstvo perlivých nealkoholických nápojov. Vyhľadávané príchute Pepsi, Mirinda a 7up dopĺňa príchuť lahodnej Malinovky, Energy drinku, Mojita aj Italian Spritzu. Z nich si vyberie zaručene každý. Pokiaľ pridáte do naperlenej vody kúsky ovocia a ľad, vytvoríte si výbornú domácu limonádu, s ktorou zdravo doplníte váš pitný režim predovšetkým. 

  SODASTREAM DUO Black

Príprava sódovky krok za krokom

Príprava sódovky je so SodaStream DUO veľmi jednoduchá a intuitívna. Do priloženej sklenenej karafy alebo plastovej litrovej fľaše bez obsahu BPA natočíte kohútikovú vodu až po zvýraznenú rysku. Potom necháte, po predchádzajúcom odomknutí otočného zámku, automaticky vysunúť hlavicu. Nakoniec už len vložíte vybranú fľašu do výklopného držiaka. Zaklapnete, stlačíte hlavicu dole, uzamknete a môžete začať perlit. Vaša sóda je behom chvíľky pripravená na servírovanie. Po vypití je možné obe fľaše znovu použiť. Stačí ich pred tým umyť v umývačke riadu a môžete sa pustiť do ďalšej prípravy perlivých nápojov a opakovane si na nich pochutnávať. 

 SODASTREAM DUO Black

Jednoduchá výmena bombičky

So SodaStream DUO sa môžete ihneď pustiť do výroby vlastnej domácej sódovky. Nepotrebujete nič dokupovať, balenie je totiž kompletné. Obsahuje výrobník, plastovú litrovú fľašu bez obsahu BPA, sklenenú karafu aj viečka k obom fľašiam. Dôležitá je bombička s CO2 potravinárskym plynom, s ktorou pripravíte až 80 l perlivej vody. Navyše pri nízkych nákladoch (v závislosti na intenzite sýtenia) od 10 centov za liter. Prázdnu bombičku vyberiete pomocou patentovaného systému QuickConnect. Jej Výmena prebieha na stovkách miest po celej SR. Platiť budete len za spotrebovaný plyn.

  SODASTREAM DUO Black

Vlastnosti

  • Výrobník sódy v jedinečnom elegantnom, modernom vzhľade
  • Revolučná technológia kombinujúca sklenenú a plastovú fľašu
  • Voliteľná intenzita perlenia – jemne, stredne a silne
  • Patentovaný systém rýchleho uchytenia
  • Bombičky QuickConnect bez skrutkovania
  • Bez spotreby elektrického prúdu

Dodávané príslušenstvo

  • Výrobník perlivej vody DUO
  • Opakovane použiteľná plastová fľaša na vodu bez obsahu BPA vhodná do umývačky riadu
  • Sklenená karafa s obsahom 1 l vhodná do umývačky riadu
  • 1 bombička s CO2 potravinárskym plynom, pripraví až 80 l sódovky

Technické parametre

Počet fliaš v balení 1
Farba Čierna

Video

Odkazy


*Použité fotografie môžu byť ilustračné.