Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

TCL P733W

TCL P733W

MALL.SK Dni – Zľava 15 % na vybrané televízory a soundbary značky TCL s kódom 24MDC4SK30 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 alebo do vypredania zásob)!
3.1k soundbar s bezdrôtovým aktívnym subwooferom. Celkový výkon 350 W. Možnosť bezdrôtového streamovania hudby cez Bluetooth, dekodéry DTS, DTS Virtual: X, Dolby Digital / Digital +, automatická kalibrácia reproduktorov. Pripojenie: 1× HDMI (ARC, CEC), optický audio vstup, 1× USB 2.0 vstup. Súčasťou balenia je montážna sada na pripevnenie k stene.
Celý popis
245 €
Tovar od: MALL
245 €

30.4.2024 na vašej adrese

Popis

TCL TCL

TCL soundbar P733W – Priestorový zvuk u vás doma

Soundbar čo učaruje vašim zmyslom. Nechajte sa vtiahnuť doprostred diania pomocou 3.1 priestorového zvuku. Skvelý zvuk a moderné technológie si užijete na maximum aj vďaka elegantnému designu ktorý zapadne do každého typu domácnosti.
TCL TCL

Dunivé a presné basy

Dynamický a priestorový zvuk si pomocou 3.1 kanálov a bezdrôtového subwoofera ľahko užijete aj v pohodlí domova. Hutným zvukom explózií a rôznym ďalším filmovým efektom nemusíte nijako prispôsobovať miestnosť, pretože vďaka bezdrôtovému pripojeniu subwoofera nie je potrebné komplikovane riešiť káble.
TCL TCL

Ušite si zvuk vám na mieru

Zvuková kalibrácia AI Sonic-Adaptation vám prispôsobí zvuk na mieru. Môžete si tak ideálne vychutnať zvuk odkiaľkoľvek, kam si sadnete. S jednoduchou kalibráciou vám pomôže aplikácia TCL Home vo vašom mobile.
TCL TCL

Virtuálny 3D zvuk

Dolby Audio® a DTS® Virtual:X™ vytvárajú obklopujúci zvuk všade okolo vás a poskytujú tak pohlcujúci zážitok v akejkoľvek miestnosti.
TCL TCL

Tenký a elegantný dizajn

TCL TCL

Vylepšené basy, bohatší zvuk

Objavte hlbší a bohatší zvuk vďaka bezdrôtovému subwooferu a posilneniu basov.
ppi ambilight

Univerzálny diaľkový ovládač


Teraz môžete ovládať všetky soundbary TCL pomocou jediného diaľkového ovládača a jednoduchým kliknutím zapnite pohlcujúci hudobný svet.

Zároveň ale môžete TV aj soundbar ovládať len pomocou jedného ovládača – toho od TV. Prepojenie televízie a soundbaru pomocou jediného HDMI kábla s funkciou spätného zvukového kanála (ARC) umožní soundbaru využiť takmer všetky dostupné zvukové formáty a zároveň prinesie komfort ovládania oboch zariadení naraz. Televíznym ovládačom tak budete ľahko ovládať súčasne aj soundbar. Stačí pripojiť soundbar do TV do portu, ktorý býva označený ako ARC.

*Vyžaduje televíziu s podporou HDMI-CEC.

TLC QLED TV TLC QLED TV






Revolúcia v spôsobe ovládania vášho soundbaru

Spoločnosť TCL sa usiluje o inteligentnejší život prostredníctvom TCL Home. Odteraz máte k dispozícii ďalší spôsob ovládania soundbaru prostredníctvom TCL Home – vitajte vo svete zajtrajška. TLC QLED TV 
ppi ambilight

Jednoduché pripojenie a jednoduchá inštalácia na nábytok či na stenu


Prepojte jednoducho váš soundbar s televíziou alebo mobilnými zariadeniami pomocou HDMI alebo Bluetooth®.
Pre spojenie TV a soundbaru odporúčame HDMI a pre mobilné zariadenia Bluetooth. Soundbar môžete umiestniť napríklad pod televíziu na nábytok, prípadne ho nainštalovať na stenu. Pre jednoduchú inštaláciu na stenu je vám k dispozícii v balení soundbaru aj montážna súprava vrátane šablóny pre ľahké zameranie dier uchytenia na stenu.

TCL TCL

Zvukové režimy pre ten najlepší zážitok z počúvania

Zvukové režimy vám sprostredkujú vždy ten najlepší zvukový zážitok pri sledovaní. Hranie hier, sledovanie filmov, alebo počúvanie hudby tak dostane novú úroveň kvality počúvania.
TCL TCL

*DTS:X, Virtual X a logá DTS sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti DTS, Inc. v Spojených štátoch a ďalších krajinách. © 2022 DTS, Inc. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ.
*Dolby, Dolby Audio a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories Licensing Corporation. © 2022 Dolby Laboratories, Inc. Všetky práva vyhradené.
*Všetky popisy produktov, ceny a rozmery sú približné. Dostupnosť, špecifikácie a funkcie produktov sa môžu kedykoľvek a bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť. 

Technický popis

Zvuk

  • Počet kanálov: 3.1
  • Celkový výkon: 350 W
  • Bezdrôtový aktívny subwoofer pre hlboké basy
  • Dekodéry DTS, DTS Virtual:X, Dolby Digital, Dolby Digital Plus
  • Streamovanie obsahu cez Bluetooth
  • Automatická kalibrácia reproduktorov
  • Prehrávanie cez USB
    • Podporované formáty: MP3
  • Dá sa pripevniť na stenu pomocou priloženej sady

Konektory

  • 1× HDMI (ARC, CEC)
  • Optický audio vstup
  • 1× USB 2.0 vstup

Rozmery

  • Soundbar (Š x V x H): 90 × 6,8 × 9,8 cm
  • Subwoofer (Š × V × H): 24,8 × 36,5 × 22 cm
  • Balenie (Š × V × H): 97,5 × 27,3 × 43,2 cm (11,1 kg)

Obsah balenia

  • Diaľkový ovládač vrátane batérií
  • Montážna sada na stenu
  • 2× napájací kábel
  • Manuál