Salvest Treska so zeleninovým pyré 6 x 190 g
Akcia
Rybie mäso a jeho prirodzený obsah omega-3 mastných kyselín a železa, ktoré je dôležité pre správnu krvotvorbu, je ideálnou súčasťou vyváženého jedálnička našich najmenších. Treska so zeleninovým pyré ale ponúka viac – skvelú chuť, za ktorú okrem jemného mäska stojí aj zelenina v bio kvalite. O množstvo prospešných látok sa v tomto príkrme okrem mrkvy starajú aj vyzreté paradajky, tekvica a kvapka kvalitného repkového oleja.
Celý popis
17,50 €
2,92 €/ks
Tovar od:
MALL
17,50 €
2,92 €/ks
Nízka cena overená
Platí do 2.6.2024 alebo do vypredania
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Už zajtra
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
29.5.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
Salvest Treska so zeleninovým pyré 6 × 190 g
Vlastnosti
- Treska so zeleninovým pyré
- Vyvinuté prednou pediatričkou Reet Raukas
- Starostlivo vybrané suroviny
- V spolupráci s lokálnymi farmármi v Estónsku
- Prirodzený obsah omega-3 mastných kyselín a železa
- Správnu textúru zaisťuje troška bio cestovín
- Zvláštna potravina pre deti od ukončeného 6. mesiaca
Zloženie
- Bio mrkva, voda, bio paradajkový pretlak, bio tekvica, treska tmavá (8,8 %), bio cestoviny (PŠENIČNÁ múka), bio repkový olej. Zelenina 51 %
- 86 % surovín poľnohospodárskeho pôvodu bolo vyrobených podľa zásad ekologického poľnohospodárstva
- Obsahuje LEPOK
- Alergény sú označené VEĽKÝM písmom
Výživové údaje na 100 g
- Energia 292 kJ / 70 kcal; tuk 2,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 8,5 g, z toho cukry 5,1 g; bielkoviny 2,8 g; soľ 0,07 g
Skladovanie
- Skladujte pri izbovej teplote
- Neohriatu časť uchovávajte v uzavretom pohári a spotrebujte do 72 hodín
- Minimálna trvanlivosť do: viď zadná strana obalu
Návod na prípravu
- Pri otvorení musí viečko klapnúť
- Príkrm alebo porciu ohrejte na 40 ° C a premiešajte najlepšie plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik
- Pred podávaním skontrolujte teplotu
Parametre
Vhodné od | Od ukončeného 6. mesiaca |
Typ príkrmu | Mäsový |
Balenie | Pohárik |
Bio | Áno |